Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 12.360,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53495
Décou Vert je rođen da ispuni cilj da prikupi tri različita tipa mirisa, koji se često smatraju suprotstavljenim: cvetne note, one koje su istinski povrće i takozvane „zelene“. Slepi okvir nas je podigao do potpuno novog iskustva, u kome smo mogli da osetimo boje i osetimo nagoveštaj spaljene magnolije nošenu šuštanjem zelenog lišća i bili smo neizmerno zapanjeni kada smo shvatili kako je neobična kombinacija dovela do vodenog mirisa . Pravo otkriće: Décou-Vert. Pogledajte dalje od lišća, oštre vegetacije: izgleda da je svuda zeleno. Décou-Vert se pušta u vazduh i zelenilo se predaje raznim bojama, živopisnoj i vibrantnoj paleti cveća i lišća. Lagane note flertuju sa svetlim notama koje prizivaju originalan kaleidoskop. Ovo oduzima dah. Bazne note vraćaju mir zahvaljujući intrigantnim mošusnim i drvenkastim notama. Décou-Vert je zaprepašćenje koje dolazi od opasnog susreta oaze usred šume. Miomirisno iznenađenje.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Svetlo drvo, Polen magnolije, Mošus
Srce (middle note) Jasmin drvo, Jorgovan, Magnolija
Glava (top note) Zeleno lišće, Đurđevak
Tip mirisa cvetni, zeleni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvećen umetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umetničko istraživanje i umetnost pravljenja parfema. To je umetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih nosova trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.

LAB.OLFATTIV DECOU-VERT 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođač: KAON LAB S.r.l.

Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Jul 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.