Laboratorio Olfattivo Nerotic - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerotic - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 14.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53515

Cveće narkotika, psihotropno bilje i ukleti začini glavni su sastojci Kashnoira, jedanaestog mirisa iz Laboratorio Olfattivo, nastalog nakon upuštanja na dugo putovanje u potrazi za najzabranjenijim i najmisterioznijim Istokom. Više od mirisa, Kashnoir je lagana smrtonosna droga, koja zamagljuje razum i omamljuje čula. Snažan miris, koji vodi do zaborava, gotovo opasan za nosioca. Laboratorio Olfattivo Kashnoir, miris koji počinje toplim i svetlim, naizmeničnim nijansama svežih citrusa sa dubokim dodirima lavande. Diskretno otvaranje koje vodi do hipnotičnog srca, punog strasti, koje se razvija tokom mnogo sati, napravljeno od apsoluta veoma kvalitetnog cveta narandže u kombinaciji sa orijentalnom baršunastom ružom i šakom zelenog korijandera. U ovoj fazi miris bukvalno „eksplodira“, otkrivajući svoju najgrešniju dušu. Ovom opasnom spoju "liaison dangereuse" pridružuje se bademova aroma heliotropa i zlatno topla aroma vanile i benzoina.

Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Heliotrope, Pačuli, Vanila
Srce (middle note) Korijander, Pomorandžin cvet, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Lavanda, Limun
Tip mirisa citrusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvećen umetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umetničko istraživanje i umetnost pravljenja parfema. To je umetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih nosova trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.

LAB.OLFATTIV KASHNOIR 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođač: KAON LAB S.r.l.

Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Jul 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.