Laboratorio Olfattivo Miss_U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Miss_U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tonkade - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tonkade - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Baliflora - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 8.880,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53748
Postoje mesta čiji se mirisi pamte mnogo duže od pejzaža. Kada crveni pauk ljiljani, beli đumbir ljiljan i frangipani cvetaju, obavijajući ulice, a lotos se otvara na najmanjim ogledalima vode, pejzaži i mirisi se stapaju jedno u drugo. Među cvećem Balija, stanovnici su Frangipani učinili simbolom svojih ostrva koji se nude bogovima hinduističkog panteona. U centru ceremonija i plesova gde se mirisi i boje mešaju dok ne postanu jedno, čini se da miris tih cvetova priča o lepoti i raznolikosti ostrva.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Jasmin drvo, Mošus
Srce (middle note) Geranijum, Ljiljan, Lotus
Glava (top note) Plumerija, Pomorandžin cvet, Mandarine
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvećen umetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umetničko istraživanje i umetnost pravljenja parfema. To je umetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih nosova trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV BALIFLORA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.