Arcadia No. 9 Vanilla Pod - Uniseks parfemska voda

Arcadia No. 9 Vanilla Pod - Uniseks parfemska voda

Arcadia No. 1 Orchard - Uniseks parfemska voda

Arcadia No. 1 Orchard - Uniseks parfemska voda

Arcadia No. 2 Splinter - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 14.352,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
AR68679
Dok se predajem toplini tvog sećanja, moje detinjstvo igra pred mojim očima. Zidovi kojima su nekada odjekivali naši nevini osmesi sada su prazni bez tvog zagrljaja.
Specifikacija
Brend ARCADIA
Pol Unisex
Baza (base note) Mahovina, Agar, Pačuli, Vanila
Srce (middle note) Cvetne note, Ruža
Glava (top note) Šafran
Tip mirisa note dima, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Arcadia je brend niche parfema nastalih u UAE, osnovanih od strane Amne Al Habtoor. Sa ciljem da mirise pretvori u uspomene i oživi sećanja kroz mirise. To je mesto gde sentimentalisti i propovednici nostalgije borave. Arkadija je prazno platno koje čeka ekspresionizam, prazan papir, prebivalište za nekonvencionalno. Ponose se bezrezervnim pristupom, progresivnožću i ukorenjenim iskustvom. Poput opskurnog, upečatljivog glasa i nostalgije, Arcadia ima za cilj da razvije neponovljiva iskustva kroz svoje proizvode. Veruju I predviđaju prepoznatljivost brenda zbog njegovog naprednog i progresivnog stava na tržištu mirisa.
ARCADIA No. 2 Splinter 100ml EDP Parfemska voda unisex 100ml Proizvođac: ARCADIA Poreklo: UAE Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.