Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Skin minimalizam, inovativne formule, biosintetički aktivni sastojci, ekološki i etički pristup – Belodore stručnjaci otkrivaju najnovije beauty trendove

 

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

 

Novi trendovi nege kože naglasak sve više stavljaju na zdravlje. U fokusu su, zahvaljujući pandemiji, proizvodi koji hlade, smiruju kožu nadraženu nošenjem maske, zagađenjem ili stresom.

Kombinacija naprednih sastojaka i inovativnih formula, koje gađaju specifične probleme s kožom, glavne su odlike legendarnog brenda vrhunske kozmetike Dr. Barbara Sturm. Wellness pristupom bez agresivnih tretmana i sastojaka kožu tretira kao vitalni organ, a rezultat je mladalački zdrav izgled. Glavni sastojak u preparatima je tušt, snažan antioksidans, koji mnogi još nazivaju „fontanom mladosti“ jer regeneriše kožu, ima protiv- upalna svojstva i odlična je zaštita od slobodnih radikala.

 

Kada je smanjenje upala u pitanju ne treba zaboraviti spomenuti i švajcarski Bellefontaine, čiji preparati sadrže runolist. Dok je britanski Elemis kombinacija aromaterapije i naučne predanosti rezultatima, koja nudi holistički wellness pristup.

Kao i u modi, ekologija i održivost su ključni elementi novih beauty trendova. Konzumenti žele prirodne sastojke laboratorijski dokazane efikasnosti, dok se istovremeno biotehnologija smatra ključem održivih formula. Laboratorijski se kreiraju biosintetički aktivni sastojci, koji su u prirodnom svetu ugroženi, i tako se izbegava iscrpljivanje prirodnih resursa bez smanjenja efikasnosti.

 

Korisnici beauty proizvoda sve više insistiraju i na njihovoj etičnosti. Jedan od vrhunskih niche brendova utemeljenih na nauci, koji ne koristi životinjske materijale, paraben ni mineralna ulja, a takođe se može naći u Belodore ponudi je Margy’s Monte Carlo. Ključan sastojak Margy’s kozmetike proizvodi se u švajcarskoj laboratoriji i najbolji je primer biomimetičke formule. Cilja uzrok degradacije kože, štiti je i usporava starenje pa koža ostaje sveža, a lice zadržava volumen i tonus.

Belodore je najveći regionalni lanac niche parfimerija. Uz unikatne parfeme, nudi i kozmetiku za negu lica vrhunskih brendova zatim luksuzne sveće i mirise za enterijere. U ponudi 40-ak pažljivo odabranih brendova ističu se imena kao što su Dr. Barbara Sturm, Bellefontaine, Elemis i Margy’s. Vrhunski proizvodi ovih brendova mogu se isprobati i kupiti u Belodore parfimerijama, dok se Dr. Barbara Sturm kozmetika može naručiti i putem belodore.rs online prodavnice.

 


Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...