Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija parfema Sea Star brenda Tiziana Terenzi privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama tako i na društvenim mrežama. Magični mirisi u neverovatnim bočicama mame svačije uzdahe i poglede. Čitava kolekcija je inspirisana morskim zvedama, a sam razlog stvaranja kolekcije Sea Star se krije u posebnom rođendanskom iznenađenju. 

 

Popularni zanosni mirisi u jedinstvenom pakovanju 

Parfemi kolekcije Sea Star privlače veliku pažnju i svojom neodoljivom kombinacijom mirisnih nota i svojim izgledom. Bocu parfema karakterišu elegantne ivice i nežne pastelne boje koje krasi zlatan poklopac u obliku morske zvezde. Zbog ideje oko prodaje parfema Atlantide u posudi vode, boce Sea Star kolekcije su vodootporne, što je vrlo neobično za parfeme. 

Utrošeno je po dva grama zlata za svaki predmet koji je morao biti premazan dva puta kako bi mogao da stoji pod vodom a da se pri tom ne promeni. Zato ne čudi što ovaj sjajan detalj zlatne morske zvezde mami poglede i izdvaja ovu kolekciju Tiziana Terenzi čineći je vrlo upečatljivom. 

 

 

Atlantide parfem - sinonim za luksuz 

Najluksuzniji miris Sea Star kolekcije skriven je u parfemu Atlantide. Ne samo da se izdvaja po samoj ideji da se prodaje u posudi vode, već ovaj parfem izdvaja i neverovatna cena od 750 evra koja vrsnim poznavaocima niche parfema ne predstavlja nikakvu prepreku u uživanju mirisa koji ovaj parfem krije.

Sama imena za sve parfeme iz kolekcije su uglavnom iz pomorskog rečnika jedrenja. Atlantide se i u tome izdvaja. Iako su bili mišljenja da možda to nije najidealnije ime za jedan ovakav miris, jer Atlantida predstavlja grad pod morem skriven od ljudi, koji su mogle da vide i osete samo morske zvezde, ipak je odlučeno da baš ovaj miris nosi ovo ime jer je miris parfema Atlantide najskladniji sa pričom o morskim zvezdama kojima je cela kolekcija Sea Star inspirisana. 

Posetite Belodore parfimeriju, pronađite mirisne note koje Vama najviše gode i probudite sva čula uz neodoljive mirise iz raskošnih pakovanja. 

 

Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...