Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani parfemi ekskluzivnog brenda Aqua di Parma stigli su u naše prodavnice. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore parfimerijama u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Acqua di Parma parfemi, koji su svojim neobičnim kombinacijama mirisnih nota i veoma zanimljivim pakovanjima zarobili srca ljudi celog sveta od sada u svoju kolekciju senzacionalnih mirisa ubrajaju još dva mirisa koja su dostupna u našim radnjama – Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia.

 

Acqua di Parma Yuzu parfem – miris koji budi sva Vaša čula

Svetlucav i energičan parfem koji kombinuje gorkasto slatke tonove citrusa, među kojima se najviše ističe yuzu, mala voćka slična grejpfrutu neravne kore, dostupan je u našim Belodore radnjama. Yuzu je jedna od najređih voćki u Japanu, a sada predstavlja „zlatno voće“ Acqua di Parme.

Zanosan Acqua di Parma Yuzu parfem objedinjuje gorko slatku aromu i svežinu yuzu citrusa. U kombinaciji sa tonovima bergamota, lotusa, mimoze, ljubičice i jasmina, ovaj parfem nežno miluje i razbuđuje sva Vaša čula.

 

 

Acqua di Parma Camelia parfem – miris koji odiše elegancijom i prestižom

Acqua di Parma Camelia parfem u svom sastavu krije neverovatnu lepotu kamelije, cveta koji je obožavan širom Dalekog Istoka. Ova orijentalna ruža predstavlja simbol čistote i beskrajne ljubavi, a svojim senzacionalnim mirisom očarava svakoga.

Elegantan miris cveta uz bergamot, žalfiju, magnoliju i jasmin sambac, pruža sofisticiran miris i fascinantan parfem koji odiše prestižom.

Posetite Belodore radnje u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj i izaberite mirise koji najviše gode Vašim čulima.

 

Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...