Vesti

Nakon obeležavanja trećeg rođendana našeg brenda, podelili smo vest o otvaranju nove vodeće parfimerije u srcu Budimpešte. Nova radnja predstavlja značajnu prekretnicu kao 13. parfimerija u Belodore porodici, učvršćujući posvećenost našeg brenda pružanju izuzetnog iskustva kupovine.

 

Vodeća parfimerija u Budimpešti, smeštena preko puta gradske Opere i luksuznog W hotela, prostire se na čak 270m2 maloprodajnog prostora, zbog čega predstavlja važan dragulj našeg regionalnog lanca niche parfimerija. Predstavlja mnogo više od radnje; to je impresivno iskustvo. Naši kupci će dobiti priliku da zakorače u izuzetnu i eklektičnu atmosferu koja odaje počast različitim epohama i stilovima, stvarajući čulni doživljaj.

 

Kao deo naše posvećenosti personalizovanoj usluzi, nova Belodore parfimerija uvodi jedinstveni privatni prodajni prostor dajući ekskluzivan deo radnje kupcima da istražuju i biraju svoje omiljene mirise u najintimnijem okruženju.

 

Pored našeg fizičkog prisustva na šest tržišta firom regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Severna Makedonija, Mađarska i Bugarska), naš segment vidljiv je na još jednom onlajn prodavnici, četvrtoj u nizu - mađarskoj.

 


Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...