TC Galerija flagship

U Belodoreu se ponosimo neprevaziđenim izborom luksuznih mirisa i proizvoda za negu kože. Prilikom otvaranja naše nove niche parfimerije, predstavili smo 11 novih brendova, uključujući Kilian Paris i Frederic Malle, zajedno sa našim postojećim asortimanom od preko 40 ekskluzivnih brendova kao što su Creed i Acqua di Parma, nudeći našim kupcima zaista jedinstveno čulno iskustvo.
Prostirući se na impresivnih 360 kvadratnih metara, naša nova parfimerija kombinuje savremenu arhitekturu sa zanatskom veštinom. Od unikatnih italijanskih keramičkih izložbenih elemenata do ručno izrađenih skulptura lokalnih umetnika, svaki aspekt naše prodavnice odražava našu posvećenost sofisticiranosti i prefinjenosti.
Takođe se ističemo podržavajući lokalne luksuzne brendove. Kroz našu sekciju “Recommended by Belodore”, ističemo najbolje ponude domaćih proizvođača, stvarajući osećaj zajednice i ekskluzivnosti.
Od našeg osnivanja 2020. godine, Belodore je sinonim za luksuz i autentičnost. Proširenjem našeg prisustva na Beograd, nakon uspeha našeg glavnog objekta u Budimpešti ranije ove godine, radujemo se što donosimo neponovljiva mirisna iskustva za kupce u glavnom gradu Srbije.