Alexandre J - Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija. Ove kreacije inspirisane su idejama za lakši I ugodniji život, uključujući nameštaj, arhitekturu i dekor interijera, Alexandre J odaje počast ovom zlatnom dobu.

 

Oslanjajući se na obeležja tog perioda, ovaj brend veliča najfinije sirove materijale, smelih jarkih boja i pozlate i unosi svu svoju stvaralačku i umetničku energiju u svoje kreacije.

 

Za ovu posebnu Art Deco kolekciju bočice su posebno dizajnirane, koje podsećaju na nameštaj iz ranih dvadesetih godina prošlog veka, kada su posebne lampe krasile velike salone, baš kao što bocu iz Art Deco kolekcije krasi zatvarač.

 

6 mirisnih kreacija, koje čine ovu kolekciju su:

The Majestic Jardin

The Majestic Amber

The Majestic Oud

The Majestic Vanilla

The Majestic Musk

The Majestic Vetiver

 

The Majestic Jardin

Kao favorita ove maestralne kolekcije, izabrali bismo The Majestic Jardin, savšen parfem za one koji vole orijentalne mirise. Sadrži mirisne note cveta trešnje, crnog bibera I badema, ali I arome vanile, nargile I kedra. Inspirisan je otkrivanjem Azije I Dalekog Istoka u vreme dvadesetih godina, dvadesetog veka.

 

Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...