Brend meseca

Costume National

Brend je osnovan 1986, prvo kao modni brend, a osnovao ga je Ennio Capasa, bivši učenik Yohji Yamamoto-a. Brend je zaslužan za postavljanje novog trenda „italijanskog dizajna“ definisanog kao hipermoderna inovacija klasika – arhitektonska preciznost izlaganja garderobe, besprekorno prilagođeni krojevi, i svakodnevni stil koji predstavlja kožne pantalone, helanke, svilene bluze i teksas.

 

CoSTUME NATIONAL uklapa tradicionalni italijanski krojački zanat sa senzualnošću modernog i sofisticiranog. Stil je povezan sa rock estetikom, odeća pripijena uz telo ili koja prati linje tela, upotreba boja je pažljiva, uglavnom tamne ili prirodne boje, materijali su alternativni.

 

PARFEMI predstavljaju prirodni nastavak upotpunjavanja CoSTUME NATIONAL sveta, senzualni mirisi, a svaki je unikatna i bezvremena kreacija sa prefinjenim i posebnim karakterom. Parfemi reinterpretiraju najplemenitije sastojke u parfemskom svetu - amber, ružu, tuberozu, ylang-ylang, pačuli, sandalovinu, šafran, jasmin.

Izrazi sofisticiranog i avangardnog stila istoimene modne kuće, mirisi CoSTUME NATIONAL suština su savremenog, urbanog i kosmopolitskog duha pojačanog snažnim i prepoznatljivim rock’n’rolla stavom. Senzualni i strukturirani parfemi napravljeni su od najdragocenijih sastojaka u parfemskoj inustriji: opsesija za detaljima spojena sa kvalitetom proizvoda sa oznakom Made in Italy. Čiste i senzualne linije jedinstvenih boca - skulpture Enija Kapase - omaž su svetu umetnosti i dizajna u kom je brend našao inspiraciju za svoj minimalistički pristup. Sinteza eklektičnih stilskih uticaja, Costume National Scents su jedinstvene i vanvremenske kreacije istančanog i prepoznatljivog karaktera.

 


Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...