Ramon Monegal Faisa - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Faisa - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal The New Paradise - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal The New Paradise - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Flamenco - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 38.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61720
Utonuo sam u umetnost poznatu po svom velikom emocionalnom intenzitetu i koja potiče od nečega ukorenjenog u mom kulturnom poreklu, flamenku. Odlikuje se divljim gestovima, žestokim lupanjem nogu, dubokim jadikovkama i bujanjem gitare. Flamenko, moj olfaktorni manifest andaluzijskog karaktera istetoviranom vatrom na duši Španije. Flamenko je duboka i strastvena umetnost... to je jedinstveno stanje uma. To je moje zabranjeno hipnotičko voće!
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Drvenasta ambra, Kedar drvo, Mošus
Srce (middle note) Jasmin, Crvena ruža, palisandrovo drvo
Glava (top note) Iris, Malina, Ljubičica
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umetnici osme umetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sećanja.
Ramon Monegal Flamenco 100ml edp Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.