Ramon Monegal Flamenco - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Flamenco - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Next To Me - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Next To Me - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal The New Paradise - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61715
Vraćanje ka našem poreklu! Utopija novog raja, impresionistički povratak prirodi. Harmonija između biljaka i novih molekula. Za mene je ideja raja, kao najbolja utopija prirode, nešto što me provocira da pokušavam da je tumačim iznova i iznova. Kombinujući u savršenoj harmoniji čisto zadovoljstvo čula, cveća, voća, šuma i korenja, kao alegorijski nektar optimizma i blagostanja.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Hrastova mahovina, Tonka
Srce (middle note) Jasmin drvo, Đurđevak, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Smokvin list, Pomorandža
Tip mirisa vocni, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umetnici osme umetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sećanja.
Ramon Monegal The New Paradise 100ml edp Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.