Ramon Monegal Ole - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Ole - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Flamenco - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Flamenco - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Faisa - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 38.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61725
Faisa od Ramon Monegala je drveni začinski miris za žene i muškarce. Faisa je predstavljen 2020. Parfem je kreirao Ramon Monegal. Faisa je nastala kao olfaktorna slika Španije, inspirisana njenim vrednostima i apstraktnom imenicom koju mašta Ramona Monegala želi da iskaže: Radost življenja u čistoj radosti! Poput južne svetlosti, budne i oslobođene, sa vitalnom euforijom blistavog jabukovača iz kojeg, među belim jasminima, izbija zlatna boja mimoze i šafrana. To je blistava emocija, cvetna magija, uzbuđenje i euforija. To je prisustvo, mesto i trenutak za pamćenje. To je čista sreća.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Tonka, Vanila
Srce (middle note) Jasmin drvo, Mimoza, Ruža
Glava (top note) Limun, Šafran, Ilang-Ilang
Tip mirisa vocni, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umetnici osme umetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sećanja.
Ramon Monegal Faisa 100ml edp Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.