Ramon Monegal Alhambra Oud - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Alhambra Oud - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Faisa - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Faisa - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Ole - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 32.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61730
Olé! … moj omiljeni uzvik! Spoj između folklora i španske umetnosti. Veliko putovanje afirmacije koje proizilazi iz sposobnosti za čuđenje i divljenje koje Umetnost izaziva! Trenutak euforije, momenat maksimalnog ispunjenja... snažno emocionalno stanje! Olé za umetnost! Olé za slobodu! Olé za strast! Olé za uzbuđenje bez zabrane! Olé za provokaciju! Olé za maštu! Olé za originalnost! Olé za emociju! Olé za radost! I Olé za život!
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Drvenasta ambra, Hrastova mahovina, Beli mošus
Srce (middle note) Crna orhideja, Kedar drvo, Jasmin drvo
Glava (top note) Korijander, Ananas, Malina
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umetnici osme umetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sećanja.
Ramon Monegal Ole 100ml edp Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.