Ramon Monegal Soul Oud - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Soul Oud - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Ole - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Ole - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Alhambra Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 58.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61744
Citadela Alhambra u Granadi, UNESCO-va svetska baština od 1984. godine, je suština Al-Andalusa. Bila je to kraljevska rezidencija iz 11. veka iz koje zamišljam, kako lebdi u vazduhu, užarena moć Oud-a u njihovim raskošnim palatama. Sanjarska fantazija Assam Vintage Oud-a koju sam poštovao u njenoj apsolutnoj čistoti.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Breza, Agar
Srce (middle note) Jasmin, Agar, Ruža
Glava (top note) Jabuka, Pomorandžin cvet, Agar
Tip mirisa oud, vocni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umetnici osme umetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sećanja.
Ramon Monegal Alhambra Oud 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.