Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MQM60467
Osećate se kao da ste između polja ječma i guste šume, u koju ne može da prodre ni jedan sunčev zrak. Postoji zaslepljujuće svetlo, sve deluje mirno i tiho. Odjednom vas jeza prođe niz leđa. Shvatate da tako primamljiv prizor ima sumornu stranu, intrigantnu i misterioznu. To je susret noći sa danom, zagrljaj između svetlosti i senke. Povetarac u vašoj kosi i topao, vlažan vučiji dah niz tvoj vrat. Više ne znate ni gde ste, ni gde čeznete da budete. Tamna strana je neodoljivo fascinantna, jača od svih strahova i nelagodnosti koje proizvodi. Svež, energičan, opojni parfem. I tamni, animalistički tamjan.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Tamjan, Pačuli
Srce (middle note) Djumbir, Jasmin, Mahovina, Tuberoza
Glava (top note) Tamjan
Tip mirisa amber, zacinski, cvetni, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. LUCI ED OMBRE EDP 35ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.