Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 42.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60471
Oko tebe su šaputanja, zabava je vesela. Tiha muzika u pozadini postepeno postaje sve glasnija. Krešendo. Opojni, amber nektar. Opojno kao miris rascvetalog jasmina, nošen toplim letnjim naletima. Susrećeš se sa njenim pogledom – ona prošaputa par reči. Primećuješ ga - to je Lunfardo. Čelo ti je obliveno znojem. So se topi u šećeru likera. Noć i tango su na vašoj strani. Zaglušujući poziv. Vazduh postaje još topliji. Svestan si da će te to povrediti. Ipak, ne možete da odolite. Ustaješ i krećeš ka plesnom podiju... lice joj se osvetli osmehom koji osvetljava noć... To je sve za čim žudiš, sada. Topao i senzualan parfem. Intenzivan krešendo. Amber nektar.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Benzoin, Koža, Mošus, Mahuna vanile, Tonka zrno
Srce (middle note) Kumin, Jasmin, Pačuli, Ružino ulje
Glava (top note) Bergamot, Crni biber, Kardamom
Tip mirisa amber, zacinski, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. TANGO EDP 35ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.