Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Terralba - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Terralba - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MQM60464
Svaki pojedinačni element enterijera doprinosi toplini i umirujućoj udobnosti. Pod od starih robusnih dasaka, ostarelih i pohabanih. U masivnom ognjištu još uvek gori ugalj. Udoban kauč je napravljen od najbolje kože, nekada čvrste i krute, i besprekorno štavljene, sada je mekan i pohaban, a boja bledi. Špil korišćenih karata za igranje ostavljen na stočiću za kafu. Listovi duvana ručno smotane cigare. Čaša ruma.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Drvo gajaka, Smola sa kore drveta, Pačuli
Srce (middle note) Benzoin, Celer, Cistus creticus, Listovi duvana
Glava (top note) Slez mošusni, Cabreuva, Rum
Tip mirisa amber, mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. MONTECRISTO EDP 35ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.