Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Terralba - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MQM60460
Nalazite se u takvoj prelaznoj zoni u kojoj se mirisi žbunja i vresišta intimno mešaju sa slanim mirisom mora. Oprezno hodate po stenama male staze koja vodi do plaže, prateći – gotovo jureći – šum talasa, pronalazeći put kroz gustu vegetaciju. To je uska i strma staza. Dodirujete grane žbunja. I – ispred vas – duboko plavetnilo. Horizont se širi i prepuštate se zvucima i pogledu na moćnu površinu okeana.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Čempres, Kleka
Srce (middle note) Kari, Večni cvet, Mirta, Majčina dušica
Glava (top note) Nota žalfije, Limun, Mandarine
Tip mirisa aromaticni, zacinski, sveži, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. TERRALBA EDP 35ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. U slucaju kontakta sa ocima isprati ih sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.