Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Romanza - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Romanza - Uniseks parfemska voda

Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60486
Čini se da meka svetla miluju naborani zvuk starog vinilnog diska i igraju žmurke u toplom zagrljaju glasa džez pevača. Široki francuski prozor se otvara na terasi. Napolju samo piskave cikade i topli letnji povetarac. Na stolu za čaj, snop sveže ubranog cveća, preplavljuje sobu koktelom mirisa i jarkom paletom boja. Otčepite flašu šampanjca i napunite dve flaute. Smestite se na kauč, da uživate u ovom trenutku i dobro pogledate okolo – svaki detalj je jednostavno savršen. Zatim zatvorite oči, udahnite duboko, osluškujete zvuk njenih koraka na stepenicama. Ne možete, a da se ne nasmejete. Želeli biste da se ovi trenuci nikada ne završe. Na vratima se čuje kako neko kuca.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Koža, Hrastova mahovina, Sandalovina
Srce (middle note) Perunika, Ilang-Ilang, Tuberoza
Glava (top note) Italijanski bergamot, Marokanski neroli
Tip mirisa drvenasti, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. L`ATTESA EDP 35 ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.