Masque Milano Times Square - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Times Square - Uniseks parfemska voda

Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60492
Lagani, razređeni vazduh. Potpuna tišina. Iz manastira dopire zvuk monaha - dva tona pevaju u savršenoj, mirnoj harmoniji. Miris smirne i tamjana - lagan i delikatan. Kontemplativna atmosfera. Vibriranje na dva nivoa istovremeno.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Mirisava smola, Hrastova mahovina, Sandalovina
Srce (middle note) Kardamom, Kedar, Cimet, Cistus creticus, Tamjan
Glava (top note) Andjelika, Miris tamjana, Muškatni oraščić
Tip mirisa amber, zacinski, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. MANDALA EDP 35 ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.