Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Romanza - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MQM60482
Romanza je dekadentni miris izgrađen oko narcisa, veoma dualističkog cveta. Savršen cvet za tumačenje scene sa dualizmom same osobe: Dorijan Grej – on je dendi, on je pravi muškarac, prilično je neozbiljan i kontroverzan. Interni naziv korišćen tokom razvoja ovog mirisa je „L’innamoramento“, italijanska reč za zaljubljivanje, koja izražava tačan trenutak u kome se zaljubljujete. Tokom „innamoramenta“, niste ni ovde ni tamo. Dakle, da biste napravili olfaktivnu reprezentaciju innamoramenta, potrebno vam je nešto što nije sasvim određeno.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Balzamik, Zemljano, Zeleno
Srce (middle note) Amber, Sveže začinjeno, Drvene note
Glava (top note) Cvetno, beli cvetovi
Tip mirisa amber, cvetni, zeleni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. ROMANZA EDP 35 ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.