Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani parfemi ekskluzivnog brenda Aqua di Parma stigli su u naše prodavnice. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore parfimerijama u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Acqua di Parma parfemi, koji su svojim neobičnim kombinacijama mirisnih nota i veoma zanimljivim pakovanjima zarobili srca ljudi celog sveta od sada u svoju kolekciju senzacionalnih mirisa ubrajaju još dva mirisa koja su dostupna u našim radnjama – Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia.

 

Acqua di Parma Yuzu parfem – miris koji budi sva Vaša čula

Svetlucav i energičan parfem koji kombinuje gorkasto slatke tonove citrusa, među kojima se najviše ističe yuzu, mala voćka slična grejpfrutu neravne kore, dostupan je u našim Belodore radnjama. Yuzu je jedna od najređih voćki u Japanu, a sada predstavlja „zlatno voće“ Acqua di Parme.

Zanosan Acqua di Parma Yuzu parfem objedinjuje gorko slatku aromu i svežinu yuzu citrusa. U kombinaciji sa tonovima bergamota, lotusa, mimoze, ljubičice i jasmina, ovaj parfem nežno miluje i razbuđuje sva Vaša čula.

 

 

Acqua di Parma Camelia parfem – miris koji odiše elegancijom i prestižom

Acqua di Parma Camelia parfem u svom sastavu krije neverovatnu lepotu kamelije, cveta koji je obožavan širom Dalekog Istoka. Ova orijentalna ruža predstavlja simbol čistote i beskrajne ljubavi, a svojim senzacionalnim mirisom očarava svakoga.

Elegantan miris cveta uz bergamot, žalfiju, magnoliju i jasmin sambac, pruža sofisticiran miris i fascinantan parfem koji odiše prestižom.

Posetite Belodore radnje u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj i izaberite mirise koji najviše gode Vašim čulima.

 

Pročitajte ostale vesti

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...