Creed Love In Black - Ženska parfemska voda

Creed Love In Black - Ženska parfemska voda

Creed Spring Flower - Ženska parfemska voda

Creed Spring Flower - Ženska parfemska voda

Creed Fleurissimo - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CR11905

Fleurissimo je stvoren kao osnovni detalj za dan venčanja američke glumice, Grace Kelly. Ovaj prelepi cvetni miris čudesan je spoj holivudskog sjaja i kraljevskog kvaliteta.

Napravljen je da savršeno upotpuni svadbeni buket. Sveže note blistavog bergamota ustupaju mesto prefinjenom cvetnom potpisu koji spaja tuberozu, ljubičicu, iris i Bugarsku ružu u glamuroznom ženstvenom parfemu. Ambergris balansira ovaj ikonski ženski miris sa dugotrajnom slatkom zemljanom aromom. Fleurissimo će u svakoj ženi probuditi prelepu suštinu ženstvenosti, privlačeći sve oči u sobi.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Ženski
Baza (base note) Amber
Srce (middle note) Perunika, Ruža, Lišće ljubičice, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED FLEURISSIMO EDP 75ml

Parfemska voda u spreju 75ml za žene

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!