Xerjoff Luxor - Uniseks parfem

Xerjoff Luxor - Uniseks parfem

Xerjoff Zefiro - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Zefiro - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Golden Dallah - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE59335
COFFEE BREAK je kolekcija parfema koja je inspirisana intrigantnom, vekovnom istorijom međunarodne trgovine kafom. Neodoljivo topao i egzotičan, Golden Dallah nudi primamljivo putovanje kroz akorde kafe i svežih začina. Orijentalnog i začinskog karaktera, ovaj dragoceni parfem eksplodira na koži sa visokim notama svežih, egzotičnih začina. Bogato srce apsoluta kafe, tamjana i ambera vodi nos do zemljanog i primamljivog baznog akorda kakaoa i zrna tonke.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Pol Unisex
Baza (base note) Kakao, Tonka zrno
Srce (middle note) Amber, Kambodžijski agar, Tamjan, Ruža absolut
Glava (top note) Sveži začini
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Xerjoff Golden Dallah - Uniseks parfem
Vaša ocena
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff pokrenuo je Sergio Momo sa ciljem da spoji najluksuznije materijale kako bi upotpunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju umeća starog sveta, retkih sirovina i savremenog umetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i limitiranih izdanja mirisa dostupnih na svetu danas. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je saradnjom vodećih međunarodnih majstora koji kombinuju destilaciju, mešanje i pakovanje dragocenih esencija stvorenih u Grasu, Španiji, Jugoistočnoj Aziji i Italiji.
XERJOFF GOLDEN DALLAH 50ml PARFUM Parfemska voda u spreju 50 ml uniseks Proizvođac: XERJOFF Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.