Musicology Fly me to the Oud - Uniseks parfemska voda

Musicology Fly me to the Oud - Uniseks parfemska voda

Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology Close to Midnight - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 21.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MU67965
Za noćne sove, ovaj miris meša misteriozni amber i kafu sa intenzivnim, adiktivnim i neverovatnim infleksijama. Od pritiska dolazi do divnog zavođenja. Nežna senzualnost jasmina se susreće sa jakom zavisnošću od kafe. Zvuk raste, temperatura takođe.... Ova jedinstvena gurmanska kombinacija je uveličana vulkanskim labdanumom i bobom tonke. Konačno, mošus uvek unosi više modernosti u ovu kompoziciju od ambera.
Specifikacija
Brend MUSICOLOGY
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mošus
Srce (middle note) Labdanum, Tonka zrno
Glava (top note) Kafa
Tip mirisa amber
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Musicology odaje počast čulima, sećanjima i vibracijama koje muzika donosi ljudima... Od pojave čovečanstva koristimo naših pet čula da evoluiramo i transformišemo svet oko nas... Vid, dodir, ukus, miris i sluh! Svako koristi drugačiji deo našeg tela, ali svim ovim čulima je potrebno naše sećanje.
Musicology Close to Midnight - Uniseks parfemska voda Parfemska voda u spreju 95ml uniseks Poreklo: Francuska Proizvođač: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Poreklo: Francuska Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.