NISHANE Tero - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tero - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Papilefiko - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Papilefiko - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI68665
Na esperantu znači protok vremena. Zakon fizike implicira da je protok vremena iluzija. Osećaj za vreme meri se nečijim sopstvenim opažanjem trajanja neodređenog i odvijanja događaja. Percipirani vremenski interval između dva uzastopna događaja naziva se percipirano trajanje. Kako se čovečanstvo sada nalazi u istom vremenskom periodu, ovim parfemom posvećenim jedinstvu vremena, želimo da podsetimo da „svi jednom živimo i moramo da iskoristimo dan“. Carpe diem! Ovaj parfem je posvećen načinu na koji naša perspektiva vremena utiče na način na koji živimo. Dobro sprovedeno upravljanje vremenom može rezultirati pozitivnim ishodima ili rezultirati onim što radimo. Ovim mirisom želimo da predstavimo tok modernih vremena koja su puna inovativnih promena.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Kašmir drvo, Kedar drvo, Vanila
Srce (middle note) Arapski jasmin absolut, Cvet pomorandže, Praline
Glava (top note) Bergamot, Mandarina, Šafran
Tip mirisa cvetni, gurmanski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mešajući sve akorde iz celog sveta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE veruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019.
NISHANE Tempfluo - 50ml Extrait de Parfum Unisex Fragrance Ekstrat parfema 50ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Januar 2023 Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.