NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Nefs - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Nefs - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Papilefiko - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI68663
Inspirisan je Papilia Efiko-om što na esperantu znači Efekat leptira. Baš kao i efekat leptira – svojstvo haotičnih sistema pomoću kojih male promene u primarnim uslovima mogu dovesti do velikih i nepredvidivih varijacija u budućem stanju sistema – akcija jednog pojedinca će na kraju uticati na tok celog sveta. Svaka mala preduzeta akcija bi pokrenula druge radnje koje bi bile praćene većim posledicama. Kroz svoje avanturističke i galvanizovane arome sveta, ovaj miris ima za cilj da isprovocira i izazove želju za delovanjem.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Balzamova jela, Mahovina, Stirak
Srce (middle note) Divlji pelin, Jasmin drvo, Lavandin
Glava (top note) Kardamom, Citrusi, Korijander
Tip mirisa balsamicni, zacinski, cvetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mešajući sve akorde iz celog sveta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE veruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019.
NISHANE Papilefiko - 50ml Extrait de Parfum Unisex Fragrance Ekstrat parfema 50ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Januar 2023 Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.