Mizensir Vert Empire - Uniseks parfemska voda

Mizensir Vert Empire - Uniseks parfemska voda

Mizensir Perfect Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Perfect Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Sweet Praline - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69363
Još jedna pralina, ali ovaj put je toliko drugačija od ostalih! Ni slatka, ni sirupasta, ova pralina je suptilna mešavina ukusnih nota, maline sa jedva karamelizovanim benzoinom koji, meko i delikatno, kao latica, zaslađuje kineski sambac jasmin. Kako bi se cela stvar začinila i dala joj se elegancija koja obeležava sjajne parfeme, označene su i iskre tamjana i papirusa. Ovaj Sweet Praline nije poslastičarski, već parfimerski... kako bi Vaša koža bila dovoljno dobra za jelo!
Specifikacija
Brend Mizensir
Pol Unisex
Baza (base note) Ambrox®, Benzoin, Cipriol
Srce (middle note) Tamjan, Arapski jasmin
Glava (top note) Hedione®, Malina
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
1999. godine Alberto Moriljas (Alberto Morillas) je, zajedno sa svojom suprugom, stvorio brend mirisnih sveća Mizensir. 2015. godine Alberto Moriljas je lansirao Mizensir Parfums; brend u kome Alberto može da kreira više ličnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast za tradicionalno pravljenje parfema. Njegovo ime možda nije zvučno, ali je moguće da ste već nosili jedan od njegovih mirisa. U skoro pedeset godina svoje karijere, Alberto Moriljas je kreirao kultne mirise.
Mizensir Sweet Praline 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.