Mizensir Sweet Praline - Uniseks parfemska voda

Mizensir Sweet Praline - Uniseks parfemska voda

Mizensir Musc Eternel - Uniseks parfemska voda

Mizensir Musc Eternel - Uniseks parfemska voda

Mizensir Perfect Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69362
Jarko crveni žar polako sagoreva komadiće drveta ouda; njegov dim daje puni intenzitet ovog neverovatnog materijala. „Perfect Oud“ parfem je uspomena na ovo spaljeno drvo, a Alberto Moriljas je doneo odluku da on ne uključuje nikakvu esenciju drveta ouda. „Perfect Oud“ je emocija. Ona sa sporo rastućom toplotom. Miris kože i dima koji prodire u kožu i rublje. Ovde dominira retko korišćeni kedar sa Aljaske, otkrivajući note kože i tamjana. Ako ga ulja korijandera i bergamota ohlade, ulje kleke se pridružuje da okrepi mešavinu. Vruć i radikalan, „Perfect Oud“ se na kraju savija zahvaljujući uljima ruže i irisa. A dim se može pretvoriti u čudesno bdenje.
Specifikacija
Brend Mizensir
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Kleka
Srce (middle note) Perunika, Agar
Glava (top note) Bergamot, Bugarska ruža, Korijander
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
1999. godine Alberto Moriljas (Alberto Morillas) je, zajedno sa svojom suprugom, stvorio brend mirisnih sveća Mizensir. 2015. godine Alberto Moriljas je lansirao Mizensir Parfums; brend u kome Alberto može da kreira više ličnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast za tradicionalno pravljenje parfema. Njegovo ime možda nije zvučno, ali je moguće da ste već nosili jedan od njegovih mirisa. U skoro pedeset godina svoje karijere, Alberto Moriljas je kreirao kultne mirise.
Mizensir Perfect Oud 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.