Grown Alchemist Age Repair Sleep Masque - Uniseks maska za lice

Grown Alchemist Age Repair Sleep Masque - Uniseks maska za lice

Grown Alchemist Deep Cleansing Masque - Uniseks maska za lice

Grown Alchemist Deep Cleansing Masque - Uniseks maska za lice

Grown Alchemist Age Repair Gel Masque - Uniseks maska za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 7.680,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62515
Ova lagana gel maska bogata peptidima je veoma efikasna u borbi protiv znakova starenja i povećava elastičnost kože dok hidrira, učvršćuje i hrani kožu lica. Formulisana sa blagim rashladnim aktivnim sastojcima, ova maska je savršena za osetljivu kožu lica.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u nezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji telo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST AGE REPAIR GEL MASQUE SKIN CARE MASK 75 ml Lagana gel maska bogata peptidima, učvršćuje i hrani kožu lica 75 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.