Grown Alchemist Age Repair Gel Masque - Uniseks maska za lice

Grown Alchemist Age Repair Gel Masque - Uniseks maska za lice

Grown Alchemist Age Repair Sleep Masque - Uniseks maska za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 8.280,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62846
Naša maska za lice koja se ostavlja tokom noći je dizajnirana da revitalizuje kožu koja je suva, bez sjaja i koja pokazuje vidljive znake starenja dok pruža osećaj hlađenja i umirivanja. Ovlaživači prirodnog porekla, uključujući hijaluronsku kiselinu i glicerin, pružaju intenzivnu hidrataciju tako da koža izgleda punije, zdravije i glatkije. Fito peptidi, aminokiseline i moćni antioksidansi u naru i zelenom čaju štite od štetnih efekata zagađenja i drugih agresora iz okoline koji dovode do oksidacije i gubitka kolagena i elastina. Zbog snažnog antioksidansa zelenog čaja koji cilja na štetne UV zrake i reparativnih kvaliteta mnogih sastojaka u ovoj formuli, ovo je odlična gel maska za sve sa fotooštećenom kožom. Poznato je da mešavina bioaktivnih biljnih sastojaka u ovoj hranljivoj maski za lice čisti kožu, dok smiruje crvenilo i iritaciju za ten koji izgleda podmlađeno uz pravi sjaj i sjaj.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u nezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji telo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST AGE-REPAIR SLEEP MASQUE SKIN CARE MASK 40 ml Maska za lice za kožu koja je suva, bez sjaja 40 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.