Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Bois Dore - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Bois Dore - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.240,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
VCAA19572
Oud koji blista kao zlato Oud je toliko dragocen da često vredi više od njegove težine u zlatu. Ovo drvo koje raste u Indiji i jugoistočnoj Aziji proizvodi smolu životinjskog, zemljanog, balzamičnog i kožnog mirisa. Neguje se kao blago na Bliskom istoku, gde se spaljuje da bi koža upila njegov luksuzni dim. Parfimerka Amandine Marie je zamislila ovu varijaciju na drvetu agar – drugo ime koje je dato drvetu ouda – kako bi proizvela vrtoglavu kaskadu senzualnih sastojaka koji preplavljuju čula. Nasleđe bogate raskoši Da bi izrazila esenciju ouda na koži i oslobodila njegovu punu moć zavodljivosti, Amandine Marie je odabrala da ga kombinuje sa belim cvećem. Sjajno srce tuberoze i jasmina topi se u drvo da bi pojačalo njegovu snagu. „Želela sam da ovaj miris bude u skladu sa prirodom“, kaže ona. „Ovo cveće je poznato po svojoj opojnoj snazi i omogućava prenošenje ouda u neočekivano cvetno carstvo. Već prvih nekoliko sekundi nalazimo živahnu, iskričavu svežinu bergamota pojačanu ružičastim biberom. Uzdižući kovitlaci tamjana najavljuju dolazak mešavine ouda i cveća. Jasmin i tuberoza koja izaziva zavisnost čine magnetni buket. Zatim preuzima oud, praćen dodirom pačulija, kremaste sandalovine i ambernog vetivera. Njegov raskošan trag mami ljubitelje sofisticiranih mirisa.
Specifikacija
Brend Van Cleef and Arpels
Pol Unisex
Baza (base note) Agar, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Jasmin drvo, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot, Roze biber
Tip mirisa amber, cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od svog osnivanja 1906. godine, Van Cleef & Arpels je oličenje virtuoznosti nakita savoir-faire. Podstaknuta beskrajno obnovljenim inventivnim duhom, izvrsnost Maison-a dovela je do bezvremenskih kreacija i izuzetnih tehnika: Mystery Set™, Zip ogrlice, Poetic Complications® satovi i pažljivo odabrano drago kamenje Pierres de Caractère™ revolucionirali su svet nakita. Od svog osnivanja 1906. godine, Maison Van Cleef & Arpels kontinuirano radi na izuzetnim komadima zahvaljujući majstorskim veštinama svojih „Zlatnih ruku“ i poetskoj, očaravajućoj viziji sveta. Upravo u ovom narativnom svetu Maisonova kreativnost i mašta proizvode „L’Extraordinaire“. Plod dugogodišnjeg rada i intenzivne saradnje sa proizvođačem automata François Junod-om, projekat takođe duguje svoje postojanje bogatstvu brojnih zanatlija koji su učestvovali u njegovom stvaranju. Upravo je ova ideja dovela do Maisonovog novog poglavlja kada je reč o mirisu, “Collection Extraordinaire”, kolekcije mirisa koja podseća na njene najbolje komade/dela visokog nakita: Visoku parfimerijsku kolekciju.
VAN CLEEF AND ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE PRECIOUS OUD edp 75 ml Parfemska voda 75 ml za zene Proizvođač: Van Cleef Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.