Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology I Belong to U - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MU67963
Vrhunski hit u pokretu, ova magnetna kreacija dizajnirana je na simfoniji ilang-ilanga, tuberoze i gardenije i picikatu od ružičastog bibera i balzama koji izaziva zavisnost. Živopisni i eksplozivni akcenti ružičastog bibera naglašavaju egzotičnu tesituru cveta ilang-ilanga. Tuberoza, bujajući u slatkim tonovima gardenije, cveta u cvetnom srcu smele teksture. Drvenasti intenzitet pačulija i amberne note Peru balzama zagrevaju trag dajući mu eleganciju i intenzitet.
Specifikacija
Brend MUSICOLOGY
Pol Unisex
Baza (base note) Esencija pačulija, Peruanski melem
Srce (middle note) Gardenija, Tuberoza
Glava (top note) Roze biber, Ilang-Ilang
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Musicology odaje počast čulima, sećanjima i vibracijama koje muzika donosi ljudima... Od pojave čovečanstva koristimo naših pet čula da evoluiramo i transformišemo svet oko nas... Vid, dodir, ukus, miris i sluh! Svako koristi drugačiji deo našeg tela, ali svim ovim čulima je potrebno naše sećanje.
Musicology I Belong to U - Uniseks parfemska voda Parfemska voda u spreju 95ml unisex Poreklo: Francuska Proizvođač: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Poreklo: Francuska Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.