Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchuli - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire California Reverie - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire California Reverie - Uniseks parfemska voda

Van Cleef and Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.240,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
VCAA19574
Kapija Orijenta Maison Van Cleef & Arpels se vraća samim korenima parfimerije istražujući jedan od najdragocenijih materijala na Istoku. Ovaj kamen, pronađen na plažama Kine nakon što je otplovio iz mora, dobio je ime Ambergris. To je senzualni, mineralni miris sa mirisom duvana; suptilno slan i animalistički, raspiruje maštu svakoga ko ima sreće da mu se nađe na putu. U Kini se naziva „carskim“ i do danas se kaže da poseduje energetska svojstva. Širom Orijenta, amber nikada nije prestao da inspiriše parfimere. Njegove mnoge misteriozne priče dale su istančanom njuhu Quentin Bischa želju da oda počast ovom sastojku. Kraljevski amber „Stvorio sam Ambre Impérial da bude savršena kombinacija različitih esencija koje su simbolične za Orijent – legendarno rodno mesto mirisa“, objašnjava Quentin Bisch. „Pažljivo sam odabrao dragocene sastojke za koje smatram da su kvintesencija pravog ambera – mešavina slatkih, ali začinjenih senzacija. Ambre Impérial nas prenosi na Orijent poput snova, zemlju arapskih noći. Ovaj miris ne nagoveštava niti sugeriše. Odmah prepoznatljivi orijentalni akord kombinuje svežinu bergamota u visokim notama sa punoćom zrna tonke u donjim notama. Ovaj jedinstveni kontrast je pojačan prisustvom svežeg, rasprsnutog ružičastog bibera i laoskog cimeta. Zatim se note ambera mešaju sa benzoinom i vanilijom. Nekoliko drvenastih nota privodi miris kraju. Pikantan, smolast i balzamičan, Ambre Imperial Van Cleef & Arpels je u jednakoj meri misteriozan i veličanstven.
Specifikacija
Brend Van Cleef and Arpels
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Tonka zrno
Srce (middle note) Benzoin
Glava (top note) Bergamot, Roze biber
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od svog osnivanja 1906. godine, Van Cleef & Arpels je oličenje virtuoznosti nakita savoir-faire. Podstaknuta beskrajno obnovljenim inventivnim duhom, izvrsnost Maison-a dovela je do bezvremenskih kreacija i izuzetnih tehnika: Mystery Set™, Zip ogrlice, Poetic Complications® satovi i pažljivo odabrano drago kamenje Pierres de Caractère™ revolucionirali su svet nakita. Od svog osnivanja 1906. godine, Maison Van Cleef & Arpels kontinuirano radi na izuzetnim komadima zahvaljujući majstorskim veštinama svojih „Zlatnih ruku“ i poetskoj, očaravajućoj viziji sveta. Upravo u ovom narativnom svetu Maisonova kreativnost i mašta proizvode „L’Extraordinaire“. Plod dugogodišnjeg rada i intenzivne saradnje sa proizvođačem automata François Junod-om, projekat takođe duguje svoje postojanje bogatstvu brojnih zanatlija koji su učestvovali u njegovom stvaranju. Upravo je ova ideja dovela do Maisonovog novog poglavlja kada je reč o mirisu, “Collection Extraordinaire”, kolekcije mirisa koja podseća na njene najbolje komade/dela visokog nakita: Visoku parfimerijsku kolekciju.
VAN CLEEF AND ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE AMBRE IMPERIAL EDP 75ML Parfemska voda u spreju 75ml unisex Proizvođac: Van Cleef Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.