Ajmal Amber Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Hatkora Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Hatkora Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
A45681

Preplavljen toplinom Ambera, Amber Musc je duboko bogat i privlačan miris koji nikada ne prođe neopaženo. Kotrljajući se u blistavom spoju senzualnih i bujnih nota, on uvlači korisnika u njegovo jezgro.

Ovaj izuzetan miris izgrađen je sa gornjim notama cveća prožetim ružom, dok je srce ovog mirisa mošusno, a bazne note su sastavljene od sastojaka poput ambera, kedrovine i mošusa.

Specifikacija
Brend Ajmal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar
Srce (middle note) Mošus
Glava (top note) Ruža
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Osnovana od strane pokojnog Hadži Ajmal Alija ranih pedesetih godina prošlog veka u Assamu, Indija, putovanje parfemske kuće Ajmal je priča o filmu “Od Farmera do Parfemdžije". Zahvaljujući viziji Hadži Ajmal Alija i njegovoj nepokolebljivoj posvećenosti zanatskoj parfimeriji, parfemi Ajmal prerasli su iz skromne trgovačke kuće u multimilionsku korporaciju. Danas je porodični posao kompanije Ajmal - sa sedištem u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati - upravljan strašću druge i treće generacije Ajmal, a svaka igra ključnu ulogu u razvoju i rastu brenda. Sve u svemu, Ajmal parfemski brend je brend sa bogatim nasleđem stečenim kroz gotovo sedam decenija iskustva i znanja u zamršenoj parfimerijskoj umetnosti. Pravi inovator i pionir u lansiranju parfemskih proizvoda globalnoj klijenteli, Ajmal se izuzetno ponosi činjenicom da su, do danas, svi njihovi mirisi zamišljeni, kreirani, razvijeni i proizvedeni u kući. 

AJMAL AMBER MUSC 100ML EDP Parfemska voda 100ml unisex

Proizvođač: Ajmal

Poreklo: UAE

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži