Ajmal Amber Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Hatkora Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Hatkora Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 15.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
A45681

Preplavljen toplinom Ambera, Amber Musc je duboko bogat i privlačan miris koji nikada ne prođe neopaženo. Kotrljajući se u blistavom spoju senzualnih i bujnih nota, on uvlači korisnika u njegovo jezgro.

Ovaj izuzetan miris izgrađen je sa gornjim notama cveća prožetim ružom, dok je srce ovog mirisa mošusno, a bazne note su sastavljene od sastojaka poput ambera, kedrovine i mošusa.

Specifikacija
Brend Ajmal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar
Srce (middle note) Mošus
Glava (top note) Ruža
Tip mirisa cvetni, orijentalni
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda
Vaša ocena

Osnovana od strane pokojnog Hadži Ajmal Alija ranih pedesetih godina prošlog veka u Assamu, Indija, putovanje parfemske kuće Ajmal je priča o filmu “Od Farmera do Parfemdžije". Zahvaljujući viziji Hadži Ajmal Alija i njegovoj nepokolebljivoj posvećenosti zanatskoj parfimeriji, parfemi Ajmal prerasli su iz skromne trgovačke kuće u multimilionsku korporaciju. Danas je porodični posao kompanije Ajmal - sa sedištem u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati - upravljan strašću druge i treće generacije Ajmal, a svaka igra ključnu ulogu u razvoju i rastu brenda. Sve u svemu, Ajmal parfemski brend je brend sa bogatim nasleđem stečenim kroz gotovo sedam decenija iskustva i znanja u zamršenoj parfimerijskoj umetnosti. Pravi inovator i pionir u lansiranju parfemskih proizvoda globalnoj klijenteli, Ajmal se izuzetno ponosi činjenicom da su, do danas, svi njihovi mirisi zamišljeni, kreirani, razvijeni i proizvedeni u kući. 

AJMAL AMBER MUSC 100ML EDP Parfemska voda 100ml unisex

Proizvođač: Ajmal

Poreklo: UAE

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži