NISHANE Safran Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Safran Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53980
Safran Colognise je kombinacija Colognise parfema u kojoj dominira šafran, čija formula pojačava osećaj samopouzdanja i luksuza. Slobodno koračajte oblacima samouverenosti koji će učiniti da se osećate sjajno.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Neroli, Vetiver
Srce (middle note) Grejp
Glava (top note) Zeleni čaj, Jasmin drvo, Limun
Tip mirisa citrusni, cvetni, mošusni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mešajući sve akorde iz celog sveta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE veruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019.
NISHANE COLOGNISE EDP 100ml Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Februar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.