Montale Chocolate Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Chocolate Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Wood On Fire - Uniseks parfemska voda

Montale Wood On Fire - Uniseks parfemska voda

Montale Santal Wood - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO14318
Montale Santal Wood je drvenast orijentalni miris za muškarce i žene sa izraženom notom sandalovine. Ovaj miris francuskog branda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi veličanstven miris sandalovine u originalnoj kombinaciji sa morskim i začinjenim tonovima. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je Santal Wood parfemskoj vodi originalan lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Mahovina
Srce (middle note) Sandalovina
Glava (top note) Morska voda
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima orijentalnog i arapskog stila i njihovoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjer Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema koji je prvo proveo neko vreme u Saudijskoj Arabiji, gde je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito retko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu."
MON SANTAL WOOD Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.