Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir Bois Iridescent - Uniseks parfemska voda

Mizensir Bois Iridescent - Uniseks parfemska voda

Mizensir Cologne de Figuier - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69355
Uzmite smokvin list, utrljajte ga u dlanove, a zatim pomirišite svoje ruke. Osetićete zelenu i oštru živost lomljene stabljike, zaobljenost ploda koji još uvek sazreva na suncu i svežinu popodneva u senci grana. Cologne de Figuier je „olfaktorna skica“ ovog gesta koja ostavlja svoj miris na Vašoj koži. Zasnovan na akordu lista smokve sa korom bergamota i grejpfruta, biljno zelenilo galbanuma dodaje pikantni dodir ružičastog bibera. Drvena intarzija, sa notama minerala i ambera, naglašava gustinu drveta u pozadini. Drvo smokve koje je jednim potezom skicirao parfimer, tako da prati konture svetlog, zelenog i suptilno drvenastog Kelna.
Specifikacija
Brend Mizensir
Pol Unisex
Baza (base note) Cetalox®, Vulcanolide
Srce (middle note) Galbanum, Roze biber
Glava (top note) Bugarska ruža, Roze biber, Ruža absolut
Tip mirisa citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
1999. godine Alberto Moriljas (Alberto Morillas) je, zajedno sa svojom suprugom, stvorio brend mirisnih sveća Mizensir. 2015. godine Alberto Moriljas je lansirao Mizensir Parfums; brend u kome Alberto može da kreira više ličnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast za tradicionalno pravljenje parfema. Njegovo ime možda nije zvučno, ali je moguće da ste već nosili jedan od njegovih mirisa. U skoro pedeset godina svoje karijere, Alberto Moriljas je kreirao kultne mirise.
Mizensir Cologne de Figuier 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.