Miller Harris Lumiere Doree - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Lumiere Doree - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Poirier d`un Soir - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Poirier d`un Soir - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Vetiver Insolent - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 14.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MH61523
Omamljujući i intrigantni vetiver koji pokazuje različita lica tog sastojka. U Vetiver Insolent travkaste note vetivera su neverovatno zadimljene, a opet osvežavajuće i vazdušaste. Ovaj iznenađujući parfem se kreće od sočnosti bergamota, preko začinjenog bibera i intenzivnog elemija, stvarajući sliku šumskog poda prekrivenog vlatima vetivera.
Specifikacija
Brend Miller Harris
Pol Unisex
Baza (base note) Mahovina, Tonka zrno, Vetiver sa Haitija
Srce (middle note) Amber, Perunika, Lavandin
Glava (top note) Bergamot, Crni biber, Kardamom, Elemi
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Miller Harris je modna britanska parfimerijska kuća, osnovana 2000. godine, sa duhom kreiranja mirisa po meri u svom srcu. Brend je posteens korišćenju prelepih prirodnih materijala istovremeno pomerajući kreativne granice. Kada kreiramo mirise, počinjemo od prirode, uokvirujući dragocene biljke na složene načine i pronalazeći bogatstvo u jednostavnosti. Trudimo se da koristimo prirodne sastojke (koji su svi etički i održivi), a ne sintetičke, koje ćemo koristiti samo tamo gde nema sirove alternative. Svi naši mirisi su parfemska voda (Eau de Parfum).
MILLER HARRIS VETIVER INSOLENT 100ml EDP Parfemska voda 100 ml uniseks Proizvođac: Miller Harris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.