Miller Harris Rose Silence - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Rose Silence - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Sherzo - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Sherzo - Uniseks parfemska voda

Miller Harris LOST In The City - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MH61599
Kad se izgubite u gradu, otkrijete prirodu koja se probija kroz pukotine u betonu i ciglama. Zelena paprat pomešana sa geranijumom, omekšana svežim laticama ruže. Sočnoj rabarbari podršku daje penušavi bergamot i crna ribizla, dok baza sa oštrim amberom i mošusom daje osećaj topline.
Specifikacija
Brend Miller Harris
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Earl grey čaj, Mošus
Srce (middle note) Geranijum, Rabarbara, Latice ruže
Glava (top note) Andjelika, Bergamot, Crna ribizla
Tip mirisa cipre
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Miller Harris je modna britanska parfimerijska kuća, osnovana 2000. godine, sa duhom kreiranja mirisa po meri u svom srcu. Brend je posteens korišćenju prelepih prirodnih materijala istovremeno pomerajući kreativne granice. Kada kreiramo mirise, počinjemo od prirode, uokvirujući dragocene biljke na složene načine i pronalazeći bogatstvo u jednostavnosti. Trudimo se da koristimo prirodne sastojke (koji su svi etički i održivi), a ne sintetičke, koje ćemo koristiti samo tamo gde nema sirove alternative. Svi naši mirisi su parfemska voda (Eau de Parfum).
MILLER HARRIS LOST IN THE CITY 100 ML EDP Parfemska voda 100 ml uniseks Proizvođac: Miller Harris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.