Masque Milano Lost Alice - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Lost Alice - Uniseks parfemska voda

Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Love Kills - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 46.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60514
Šta bi moglo da oslika osećanje ljubavnika, osim hrskavog, živog mirisa grimiznog cveta? Ljubav. Ah Ljubav. Ljubavnik, ah ljubavnik. I... šta je u imenu? Ono što mi zovemo ružom pod bilo kojim drugim imenom mirisalo bi slatko. Ljubav može imati tragičan kraj. Ruža ljubavi se osušila. Prošla je samo jedna noć, a izgleda kao hiljadu godina. Zdrobite osušenu ružu u rukama. Nećete dobiti ništa osim prašine. I lepo, melanholično sećanje na to kako je bila slatka ova romansa koja brzo bledi.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Ambra, Životinjske note, Kedar drvo
Srce (middle note) Ulje pačulija, Ruža absolut
Glava (top note) Slez mošusni, Geranijum, Ružino ulje, Ružin oksid
Tip mirisa aromaticni, zacinski, sveži
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. LOVE KILLS EDP 100 ML Parfemska voda u spreju 100 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.