Laboratorio Olfattivo Tonkade - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tonkade - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 17.760,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53750
Neosporan simbol duhovnosti i sredstvo komunikacije između zemlje i božanskog za mnoge civilizacije, ako pomislimo na sandalovinu, ne možemo a da se ne osvrnemo na njenu senzualnost koja se oslobađa u kontaktu između ove sirovine i kože U Tantrico-u baršunasti karakter sandalovine golica aromatični dodir žalfije, smreke i čempresa stvarajući okus u savršenoj ravnoteži između diskrecije i senzualnosti koja se odmah vezuje za kožu, stvarajući upornu, ali intimnu auru.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Atlas kedar, Balzam absolut jele, Beli mošus
Srce (middle note) Timor biber, Čempres, Sandalovina
Glava (top note) Grejp, Limeta, Žalfija iz Provanse
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvećen umetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umetničko istraživanje i umetnost pravljenja parfema. To je umetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih nosova trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV TANTRICO 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.