Goldfield & Banks Purple Suede - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Purple Suede - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Sunset Hour - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Sunset Hour - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Silky Woods - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 4.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GAB67911
Suptilnija, luksuznija i modernija interpretacija agar drveta – onaj kojeg je divno nositi u svakoj prilici i koja nudi osećaj prepoznatljivog drvenastog mirisa na svilenkasto glatkoj koži. Silky woods je delikatan, ali senzualan, a kako bi poboljšao svoj orijentalni mirisni trag agar drveta, jelenje kože, egzotične vanile i listova dimljenog duvana, Goldfield & Banks dodaje parfemu šafran, tamjan, ilang-ilang i australijsku sandalovinu. Obložen rastopljenim zlatom i prožet dragocenim agarovim drvetom, Silky Woods je debitantski miris prikladnog naziva u novoj luksuznoj kolekciji pod nazivom Botanical Series od Goldfield & Banks-a. Predstavljajući dragocene vrste drveta, sakupljene na održiv način po prvi put u istoriji parfema u kišnoj šumi Daintree, u tropskom Kvinslendu, Silky Woods je divna i delikatna, ali veoma senzualna mešavina koja obuhvata čulno iskustvo Australije. Modernom mirisnom tragu od antilopa, egzotične vanile i dimljenog lista duvana, Goldfield & Banks je dodao prefinjene esencije šafrana, tamjana, ilang ilanga i autohtone sandalovine. Silky Woods je proslava obilja organskih sastojaka u Australiji i domaće uzgajane inovacije, sa kojom se ti sastojci pretvaraju u esencije za kojima se žudi širom sveta.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Agar drvo, Ambretolid, Tamjan, Mošus, Sandalovina, Duvan, Vanila
Srce (middle note) Arapski jasmin, Ilang-Ilang
Glava (top note) Cimet
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Esencija Australije Od bujnih, aromatičnih i botaničkih šuma Australije do njenih širokih ravnica, obala sa tirkiznim resama i oker crvene dramatične pustinje, svaki parfem izražava vrhunsku mirisnu destinaciju. Goldfield & Banks slavi izuzetnu lepotu Australije i njeno botaničko bogatstvo.
Goldfield & Banks Silky Woods 100ml Parfem u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.