Editions de Parfums Frederic Malle Carnal Flower - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Carnal Flower - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 6.840,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58513
O parfemu: Miris potpuno svoj, čist, jasan, ali i topao. Beskrajni izvor utehe. Prozračnost vode spaja se sa nežnošću belog heliotropa, irisa i meda za najblažu moguću kompoziciju. Jean-Claude Ellena je krenuo da stvara prvu Eau Chaude, gurajući svoj diskretan, minimalistički stil izvan tradicionalnih granica. Ovde spaja dva krajnja pola olfaktivnog spektra u blag, krhak miris novog tipa. O parfimeru: Rođen u porodici parfimera iz Grasa, Jean-Claude Ellena je upoznat sa umetnošću razvijanja parfema još kao tinejdžer. Samouki, svoje kreacije definiše kao "poeziju sećanja." Svakodnevni mirisi, vosak na podu, čiste plahte, koža, stari džemperi - njegova najveća inspiracija. Jean-Claude Ellena nikada ne podiže glas, iako se čuje jasno i glasno. Njegov potpis je jednostavan, minimalistčki i moderan. Njegov stil se često upoređuje sa akvarelima ili kamernom muzikom.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Perunika
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle su osnovane 2000. godine kao rezultat Frédéric Malle-ove posvećenosti obnovi parfimerije i vraćanju njenog nekadašnjeg sjaja. Poveden željom da dovede najveće svetske parfimere do vrhunca njihove umetnosti, on im pruža potpunu slobodu u stvaranju, obezbeđujući im izvanredne sirovine i ne namećući nikakva vremenska, finansijska ili marketinška ograničenja. Sa više od trideset godina iskustva u svetu parfema, Frédéric Malle danas važi za vodećeg stručnjaka u ovoj oblasti. Nepristrasan i esteta koji se ne može klasifikovati, on pruža umetnicima priliku da se istaknu, podstičući ih da razviju svoj jedinstveni stil i slaveći njihovu kreativnost. Iz svake saradnje nastaje remek-delo - parfem čiji kreator ima dovoljno ponosa da ga potpiše svojim imenom, prvi put u istoriji.
FREDERIC MALLE L`EAU D`HIVER 50ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2024 Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.