Caron Tabac Noir - Uniseks parfemska voda

Caron Tabac Noir - Uniseks parfemska voda

Caron Santal Precieux - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 16.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62107
„Ukrotio sam vrhunsku snagu izuzetno kvalitetne sandalovine u svež, blistav cvetni dah ruže“. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Cvetno-drvenasti miris sa veoma prepoznatljivim identitetom, Santal Précieux je pre svega miris esencija. Inspirisan CARON-ovim nasleđem, sadrži duo retkih i dragocenih esencija koje su omiljene za CARON. Luksuzni apsolut ruže susreće se sa izvanrednom Fairtrade sandalovinom Iz Australije i Nove Kaledonije, dve vrhunske esencije sandalovine daju ovom mirisu ultra-savremen karakter. Ublažena ambernim notama cistus labdanuma, sandalovina otkriva svoje kremaste aspekte kroz toplu mlečnu notu. Ruža, pojačana začinskim akcentima elemija i ružičastog bibera u zrnu, obavija je svežim blistavim cvetnim dahom. U ovoj radikalnoj kompoziciji, tradicionalne uloge su zamenjene; cvet postaje muško, a drvo žensko. Fluidnost roda u svoj svojoj raskoši. Ovaj Santal Précieux je dragulj smelosti i kreativnosti!
Specifikacija
Brend Caron
Pol Unisex
Baza (base note) Koža
Srce (middle note) Australijsko drvo života, Sandalovina
Glava (top note) Elemi, Ružičaste bobice, Turska ruža
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cveću, pustio je da mu se doživljaj sveta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON SANTAL PRECIOUX EDP 30ML Parfemska voda u spreju 30ml unisex Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.