Tiziana Terenzi Orion - Uniseks gel za tuširanje

Tiziana Terenzi Orion - Uniseks gel za tuširanje

Tiziana Terenzi Andromeda - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 7.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT50843
Nežna svežina koja vas okružuje i ceo dan je s vama. Miris uzdržane, čvrste ličnosti, zapaljen sećanjem na nektar kruške i beli heliotrop, obavijen slatkoćom šećerne glazure, kakaa i mleka. Snaga mesta sadržana je u ovoj dragocenoj ampuli nektara zbog koje ponovo proživite san svaki put kada ga nosite.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Tiziana Terenzi Andromeda - Uniseks gel za tuširanje
Vaša ocena

Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su samo za one koji vole potpuno da se udube u život, neustrašivo doživljavajući njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajner i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njena sofisticiranost i ljubav prema "prelepoj eleganciji" izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzijevog umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovedač, njegova filozofija je da "sastavlja lepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. 

TT ANDROMEDA 250ml SG Gel za tusiranje 250ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Januar 2021.

Godina proizvodnje 2021.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!