Grown Alchemist Body Cream Refill - Uniseks krema za telo dopuna

Grown Alchemist Body Cream Refill - Uniseks krema za telo dopuna

Grown Alchemist Body Cream Mandarin, Rosemary Leaf - Uniseks krema za telo

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 3.120,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA65871
Duboko hidratantna krema za telo formulisana sa snažnim bioaktivnim sastojcima koji primetno neguju, hidriraju i umiruju suvu kožu i vidljivo vraćaju koži elastičnost i gipkost
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u nezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji telo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST BODY CREAM BODY CREAM SKIN CARE 120 ml Duboko hidratantna krema za telo 120 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.