Acqua di Parma Colonia Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick - Muški dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick - Muški dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 5.160,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP35924
Colonia Pura dezodorans bez alkohola ostavlja svež miris, naglašavajući vaš izgled živahnim mirisom. Ova aktivna formula pruža svežinu sa živim mirisom Colonia Pura i pogodna je čak i za osetljivu kožu. Ovaj dezodorans bez alkohola je odličan dodatak koji poboljšava vaše Colonia Pura iskustvo kada se koristi sa našom kolonjskom vodom
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Acqua di Parma, sinonim za kvalitet i eleganciju već više od 100 godina. Ekskluzivna niche parfemska kuća Acqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu starog italijanskog grada, Parma. U maloj radionici parfema, stvoren je moderan, lagan i svež miris, koji je za kratko vreme osvojio i holivudske zvezde. Prvi italijanski Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i kao takav, postao je osnova za nadogradnju svih novih mirisnih kompozicija, ovog must have, italijanskog brenda. Acqua di Parma Colonia Eau de Cologne postao je simbol tridesetih godina prošlog veka, a njegov legendarni izgled u art deco boci i danas ostaje zaštitni znak maison-a. Vremenom, Acqua di Parma, istinski predstavnik italijanskog stila, less is always more, postala je nezaobilazan izbor pripadnika visokog društva.
ADP COLONIA PURA 75ml DEODORANT STICK Dezodorans u stiku 75ml unisex Proizvođač: Acqua di Parma Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.